16

Jun
2015

Un nou curs de arhivar la ADV

In perioada 22 iunie – 10 iulie, la Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania se va desfasura un nou curs de Arhivar (cod COR 441501)

Cursul este de tip initiere si are o durata de 120 de ore. Partea practica va fi efectuata de cursanti in cadrul Serviciului de arhivare si depozitare documente al intreprinderii sociale Util Deco – unitate protejata autorizata dezvoltata de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania.

 Taxa pentru curs este de 1400 lei/persoana. detalii despre curs si inscrieri puteti obtine de la dna Alina Paduret, 0757110 236, alina.paduret@alaturidevoi.ro.

 Inscrierile se fac pana la data de 18 iunie 2015.

 La cursul in desfasurare formator este Irina Isacila, coordonatorul serviciului de arhivare Util Deco si care are experienta practica in domeniu, de minim 5 ani si peste 500 de ore de formare in meseria de arhivar sustinute pana in prezent.

 Detalii despre oferta de cursuri autorizate a fundatiei puteti obtine aici.

 Art. 34 din OUG nr 129/2000 republicata: Societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Administrator

Serviciile Util Deco respecta cele mai exigente standarde de calitate si securitate: detinem autorizare din partea Arhivelor Nationale pentru depozitul de arhiva

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.