05

Dec
2014

Noi absolventi ai cursului de arhivare

Astazi, la Centrul National de Economie Sociala, s-a desfasurat  examenul de final pentru  cursul de Arhivar (cod COR 441501), organizat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, in perioada  10-28 noiembrie 2014.

 Absolventii  vor pune in practica ceea ce au invatat  pe parcursul celor 120 de ore, atat la curs cat si activitatea practica din cadrul Serviciului de Arhivare si Depozitare Documente Util Deco.

Formatorii pentru cursul de arhivar a fost  specialisti ADV Romania si  Catalin Botosineanu de la Directia Judeteana Iasi a Arhivelor Nationale.

Urmatorul curs de arhivar este planificat pentru luna februarie 2015. Pentru detalii poate fi contactata dna Alina Paduret, Director Centru Iasi ADV Romania, la tel. 0232 275568, 0757 110236 sau email: alina.paduret@alaturidevoi.ro.

Va sesizam si o oportunitate de formare profesionala din partea firmelor: Art.34 din OUG nr 129/2000 republicata care prevede ca societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

 

Administrator

Serviciile Util Deco respecta cele mai exigente standarde de calitate si securitate: detinem autorizare din partea Arhivelor Nationale pentru depozitul de arhiva

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.