Va recomandam colaborarea cu Util Deco pentru toate domeniile de productie si servicii.
Reinvesteste taxa pe dizabilitate in propria ta afacere prin Legea 448/2006!

Cine suntem?

Util Deco este numele unitatilor protejate autorizate dezvoltate si sustinute de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, care functioneaza in baza legii 448/2006, si realizeaza activitate economica ce este reinvestita in programe sociale.

pencilUtil Deco functioneaza in baza autorizatiei nr.1318/11.06.2013 eliberata de DGPPH.

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania a angajat in unitatile protejate din Iasi, Constanta si Tg Mures 36 de persoane cu dizabilitati, carora le-a creat conditii protejate de munca, cu asistenta specialistilor din diverse domenii.

Organizatia investeste in continuare in crearea de noi locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati si mentinerea celor existente, motiv pentru care este interesata de deschiderea de noi piete, dar si de colaboratori de calitate, care inteleg si apreciaza munca depusa pentru a crea de sanse acestui grup dezavantajat.

Servicul de arhivare si depozitare documente este o noua propunere de business, care va ofera posibilitatea de a beneficia de un serviciu modern, profesionist si sigur.

Rezultate

0
MILIOANE DE EURO ADUSE IN COMUNITATE
0
LOCURI DE MUNCA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI
0
PROIECTE IMPLEMENTATE

Din mai 2013, Serviciul de arhivare fizica, electronica si depozitare documente functioneaza intr-unul din cele mai moderne depozite de arhiva din tara, nou construit cu aceasta destinatie, situat la Iasi.

In luna septembrie 2013, modelul de angajare protejata Util Deco a fost recunoscut si publicat ca model de buna practica pe site-ul Comisiei Europene la sectiunea Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune.

Tur Virtual