SIGURANTA SI SECURITATEA DOCUMENTELOR

  • depozitarea arhivei la Util Deco elimina riscul pierderii sau distrugerii documentelor în format fizic ale institutiei dvs.;
  • depozitul este un mediu controlat,  fiind special proiectat si construit pentru depozitare arhiva, in conformitate cu reglementarile Arhivelor Nationale.

GARANTIA SIGURANTEI

  • depozitul de arhiva Util Deco respecta cele mai exigente standarde de securitate si siguranta find dotat cu sisteme complexe de prevenire si stingere a incendiilor, ventilatie naturala si sisteme de ventilatie artificiala, sisteme de monitorizare permanenta a temperaturii si umiditatii.

GARANTIA SECURITATII

  • depozitul are zone delimitate fizic ce respecta principalele circuite functionale ale arhivei in depozit, sistem informatizat de evidenta a arhivei, acces pe baza de carduri magnetice, pe niveluri prestabilite, alarma si monitorizare computerizata permanenta.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Informatiile dvs. sunt manevrate de angajatii UTIL DECO instruiti cu privire la conditiile legale de  prelucrare a datelor si care au semnat cu organizatia contracte de confidentialitate.

Exista un CONTROL ASUPRA ACCESARII DOCUMENTELOR, stiindu-se cu precizie cine si ce consulta din arhiva (consultarea se realizeaza doar in urma unei cereri scrise, iar lunar primiti o situatie a intrarilor-iesirilor din depozit).

ACCES RAPID SI FACIL LA DOCUMENTELE DEPOZITATE

La cerere, documentele de care aveti nevoie pot fi transmise in format fizic sau electronic la sediul dumneavoastra sau pot fi consultate la sala de studiu din cadrul centrului de depozitare.

Sala de studiu este dotata cu toata logistica necesara pentru efectuarea de copii, scanare de documente si acces la internet.

AVANTAJ ECONOMIC

  • Dat de plata chiriei pentru arhiva depozitata deoarece se face exact pentru spatiul de care aveti nevoie pentru documentele organizatiei, fara sa fiti nevoit sa amenajati si sa autorizati un spatiu intreg (dosarele sunt introduse in cutii, iar costul se calculeaza per cutie depozitata).

Alte ECONOMII DE COSTURI care decurg din:

  • eliberarea spatiului necesar depozitarii arhivei sau economisirea banilor destinati inchirierii, amenajarii, dotarii si intretinerii spatiilor destinate arhivei;
  • utilizarea spatiilor exclusiv pentru derularea activitatilor insitutiei, nu pentru depozitare;
  • reducerea costurilor legate de personal (pentru plata personalului specializat pe linie de arhiva) sau timpul pierdut de angajatii dumneavoastra pentru cautarea documentelor;
  • distrugerea la timp a documentelor expirate.

Util Deco inseamna activitate economica reinvestita in PROGRAME SOCIALE, principalul nostru obiectiv fiind  crearea si mentinerea locurilor de munca pentru persoanele cu dizabilitati (am creat 35 de locuri de munca protejate pentru persoane cu dizabilitati care au statut de angajat).

Siguranta, securitate, management performant al arhivei depozitate ! Alegeti UTIL DECO!

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.