CURS MANAGER DE PROIECT 27 Iunie – 1 Iulie 2016 Iasi, Romania. 

Editii viitoare pentru acest curs vor avea loc pe:

 • 7-11 Noiembrie in Chisinau, la sediul Fundatiei Ecoul Cernobilului.

Vrei să știi totul despre accesarea fondurilor europene și cum să faci rost de bani nerambursabili pentru soluțiile tale la problemele din comunitate? Vrei să profiți de o oportunitate de dezvoltare profesională și să-ți construiești o carieră în accesarea și implementarea de proiecte europene? Te invităm să intri în echipa managerilor de proiect performanți și bine cotați pe piața de consultanță, pe care Fundația ”Alături de Voi” România i-a format până în prezent. Vino să înveți de la practicieni, care au scris peste 150 de cereri de finanțare, au implementat peste 65 de proiecte și programe și au atras în comunitate peste 16 milioane de euro!

Participând la acest curs vei învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul, precum şi subtilități tehnice pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe o durata de 40 de ore, folosind în principal, metoda învăţării experienţiale, astfel încât 70% din timp va fi alocat aplicaţiilor practice, iar lucrul în echipă va stimula creativitatea și va simula modul în care lucrează echipele de proiect.

Ce vei învăța la curs?

Suntem la dispoziția ta cu informații practice în ceea ce privește:

 • Identificarea liniilor de finanțare de la Comisia Europeană și alți finanțatori: – verificarea eligibilității, corelarea ideii tale cu ghidul de finanțare;
 • Elaborarea unei cereri de finanțare: – identificarea nevoii, stabilirea scopului, obiectivelor, graficul de activități, matricea logică a proiectului, metodologia de implementare, resursele implicate, managementul riscurilor, managementul resurselor umane, valoarea adaugată, bugetul, descrierea capacități tehnice și financiare a aplicantului, anexele la cererea de finanțare;
 • Implementarea proiectului: – semnarea contractului de finanțare, formarea echipei de implementare a proiectului, realizarea achizițiilor pe proiect, respectarea identității vizuale a proiectului, modificări contractuale prin notificare sau act adițional, raportarea tehnico-financiară pe proiect, monitorizarea și evaluarea proiectului, cash flow și cofinanțarea proiectului.

Cine poate participa la curs?

Orice persoană, cu studii superioare, care înțelege că învățarea este un proces continuu, iar ceea ce avem de valoare sunt dorința noastră de a cunoaște mai mult! Dacă ai și o idee de proiect, ești omul potrivit la locul potrivit, pentru că te vom ajuta să împachetezi totul într-o soluție, în care orice finanțator va avea încredere, și va investi cu succes! Pentru că venim de la Iași, special pentru tine, ne-am gandit că îți va fi și mai ușor să profiți de această oportunitate de formare!

Cum îți vom certifica cunoștințele?

Special pentru tine, cursul ”manager proiect”, a fost autorizat inițial în România de către Autoritatea Națională pentru Certificări (nr. 613/4.06.2014) și respectiv în R. Moldova, prin parteneriatul cu Fundația Ecoul Cernobilului, de către Ministerul Educației al Republicii Moldova (nr. 855/26.08.2015).

Dacă aveți dublă cetățenie, puteți avea dublă recunoaștere!

Pentru participanții din R. Moldova, care au cetățenie română, facillităm, după absolvirea cursului, susținerea unui examen la Iași, pentru a obține și un certificat eliberat de Autoritatea Națională penru Certificări, care este valabil pe teritoriul Uniunii Europene.

Testimoniale Video

Testimonial Dna Alina Resetnicov, Director NEXUS Edineț, pentru cursul manager de proeict desfasurat in Chisinau in perioada 23-27 Noiembrie 2015 cu sprijinul Fundatiei Alaturi de Voi Romania si Ecoul Cernobilului.

Testimonial Dna Anastasia Radu, Content Manager la Nexus, pentru cursul manager de proeict desfasurat in Chisinau in perioada 23-27 Noiembrie 2015 cu sprijinul Fundatiei Alaturi de Voi Romania si Ecoul Cernobilului.

Cine sunt formatorii?

Angela Achitei

 • Angela ACHIȚEI, asigură de mai bine de 13 ani managementul organizațional al Fundației ”Alături de Voi” Romania (ADV), timp în care conceput și manageriat implementarea unui număr de 70 de proiecte și programe, valoarea acestora depășind 18 mil de euro.

Este printre primii implementatori de proiecte de preaderare / aderare a României la UE, precum și de proiecte de cooperare transfrontalieră Romania – R. Moldova – Ukraina. A scris și implementat proiecte finanțate prin Comisia Europeană, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice, Fondul ONG în România – granturile SEE 2009 – 2014, Contribuția Elveției pentru Uniunea Europeană extinsă, Fondul Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC și Malarie, PHARE, UNICEF, UNAIDS, USAID ș.a.. De asemenea, este unul din membrii fondatori ai Coaliției ONG pentru fonduri structurale, cu rol activ în reglementarea și implementarea fondurilor structurale în România.

Pe lângă studiile de bază: – licențiată în asistență socială, master în educație integrată, studii postuniversitare în economie socială și, în prezent, doctorant în managementul strategic al afacerilor de economie socială- a urmat mai multe formări în management organizațional, management de proiect, management al resurselor umane, advocacy și lobby, formator și achiziții publice.

Angela este și trainer, investind în dezvoltarea celor din jur, peste 700 de ore de formare în domenii precum management de proiect, economie socială, formator, antreprenor economie socială, manager în întreprindere socială și a contribuit cu informații ca autor /supervizor la 17 publicații și cercetări realizate în cadrul fundației și nu numai.

”Nici un lucru de valoare nu se naște din ambiție sau dintr-un simplu simț al datoriei. Mai degrabă, aceste lucruri apar din dragoste față de oameni și față de lucruri obiective.” Albert Einstein

Manuela Iftimoaei

 • Manuela IFTIMOAEI, are 14 ani de experiență profesională în domeniul managementului de proiect (redactare, coordonare, supervizare, raportare).

A scris și accesat finanțări pe diferite programe şi linii de finanţare, precum: Fondul Global de Luptă împotriva HIV/SIDA, TBC şi Malariei; PHARE; UNICEF; Banca Mondială; USAID; UNODC; Fondul Social European; Comisia Europeană; Organizatia Internationala pentru Migratie; Ministerul Afacerilor Externe; Fondul ONG in Romania – granturile SEE 2009-2014, Contribuția Elveției pentru Uniunea Europeană extinsă, s.a.;

Manuela a asigurat managementul unui număr de 20 proiecte cu finanțarea Fondului Global de Luptă împotriva HIV/SIDA, TBC și Malarie; PHARE; UNICEF; Fondul Social European; granturi elvețiene; proiecte de cooperare transfrontaliera Romania – R. Moldova – Ukraina; granturi norvegiene, s.a.; De asemenea, a oferit consultanță privind implementarea de proiecte europene în cadrul Centrului de Resurse al ADV România, dezvoltat cu finanțare prin Fondul Social European.

Pe lângă studiile superioare în asistență socială și master în probațiune, Manuela are studii postuniversitare de economie socială și formări suplimentare în manager de proiect, evaluator proiecte, formator, expert achiziții publice, lobby și advocacy.

Manuela are peste 400 de ore ca formator, pe teme legate de management de proiect, economie socială, antreprenoriat, peer-education, cursuri adresate diferitor categorii de specialiști (reprezentanți APL, medici, cadre didactice, asistenți sociali, etc), dar și persoane din grupuri vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane private de libertate, persoane care provin din mediul rural, tineri cu comportamente la risc, etc.). Este autor și coautor a 12 publicații și articole apărute în ghiduri și lucrări de specialitate, iar în timp a participat la 6 studii și cercetări în domeniul stiințelor sociale.      

Când și unde are loc?

Cursul va avea loc în perioada 27 Iunie -1 iulie 2016, la sediul Fundației Alaturi de Voi din Iasi. O parte din taxa percepută pentru curs, va fi donată acestei fundații în sprijinul persoanelor cu dizabilități.

Cât mă costă?

Pentru cursul din Chisinau taxa de participare este de 249 euro,  iar pentru cursul din Iasi 179 euro.

In cazul in care achitati integral taxa de participare cu minim 5 zile inainte de inceperea cursului primiti un discount dupa cum urmeaza:

Chisinau – in loc de 249 euro veti achita 199 euro.

Iasi – in loc de 179 euro veti achita 149 euro.

In acest preț sunt incluse: suportul de curs al participantului în format electronic, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv și taxa de examinare, pauza de cafea. Pentru participanții care doresc susținerea examenului ANC în România, se va percepe o taxă suplimentară de 30 euro.

Beneficiați de inca o reducere preferențială după cum urmează:

 • 15 euro reducere, dacă veniți la curs împreună cu o cunoștință;
 • Pentru grupele mai mari de 4 persoane din partea unui angajator, taxele de participare se negociază! Pentru detalii vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa cursuri@alaturidevoi.ro

Cum mă înscriu?

 • Prima condiție pe care trebuie să o îndepliniți pentru a participa la cursul de manager de proiect este să fiți absolvent al unei instituții de învățământ superior.
 • Completați formularul de înscriere:

  Disponibil Aici

  inscrieri

 • Verificați-vă adresa de e-mail – veți primi un mesaj de confirmare din partea noastră.
 • După primirea confirmării vă rugăm să achitați taxa de participare la bancă menționând ”taxă participare curs manager proiect _ Nume cursant”. Datele noastre bancare (cont Euro) sunt: RO 59 RZBR00000600 13189585 deținut de către Fundația Alături de Voi România la banca RAIFFEISEN BANK – RZB Agentia Bucium Iasi, Str Bucium nr 19, Bl B2-1, Sc A, Parter, Iasi. SWIFT CODE: RZBRROBU
 • O copie după dovada plății, împreuncă cu copii scanate după următoarele documente necesare în vederea eliberării certificatului de absolvire a cursului, se vor trimite pe email la adresa:
  1. Carte de identitate;
  2. Certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  3. Certificat de naştere;
  4. Copie după ultima diplomă de studii;
  5. Copie după documentul care atestă achitarea taxei de participare.

Factura fiscală în original este, de regulă, înmânată în prima zi a cursului sau, la cererea dumneavoastră, vă va fi expediată și prin email.

Pentru înscrieri și informații suplimentare privind desfășurarea acestui curs:

 • Moldova: Fundația Ecoul Cernobilului, Președinte Natalia Hasan, mobil 0037/369330879, e-mail nataliahasan@gmail.com
 • Romania:  Fundația ”Alături de Voi” România, Director centru Iași Alina Pădureț, telefon fix 0040/232275568, mobil 0040/0757110236, e-mail cursuri@alaturidevoi.ro

Vă așteptăm cu drag!

acreditare chisinauAutorizatie