Avantajele oferite de UtilDeco

Gândește-te la toate produsele pe care le-ai achiziționat în compania ta în ultimul an și câti bani ai cheltuit. Acum, imagineaza-ți ca poți redirecționa taxa pe dizabilitate pe care o platești oricum în fiecare lună către bugetul de stat și că în schimb Util Deco iți oferă acele produse.

Primul pas ar fi să calculezi câți bani pierde compania ta prin această taxă. Aplicabilă firmelor cu peste 50 de angajați și care nu au 4% angajate persoane cu dizabilități, pierderile tale lună de lună sunt de 525 LEI x 4% din nr. de angajați.

Această taxă este obligatorie și trebuie virată la bugetul de stat în fiecare lună, conform Legii 448 / 2006 de toate companiile cu peste 50 de angajati. Opreste pierderile financiare si alege Util Deco!

UtilDeco investește anual 100% din profitul obținut din activitatea economică pentru:

  • Crearea și menținerea locurilor de muncă pentru de persoane cu dizabilități;
  • Formare profesională continuă pentru peste 300 de persoane;
  • Consiliere și orientare profesională pentru peste 500 de persoane;
  • Servicii sociale și de prevenire oferite în comunitate pentru peste 1000 de persoane.

Servicii UtilDeco

  • Arhivare și depozitare
  • Croitorie și personalizare
  • Tipografie și legătorie
  • Intermediere de produse și servicii

Alege sa iti depozitezi arhiva la UtilDeco. Cere o oferta.

Legi in Vigoare

Legislatia care reglementeaza desfasurarea activitatii de arhiva la nivelul tuturor creatorilor si detinatorilor de documente:

Alte documente de interes in domeniu

Serviciul de arhivare si depozitare documente se realizeaza in cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco, prin urmare, devenind clientii nostri, puteti beneficia de o suma de facilitate legislative.

Facilitatile legislative se refera la institutiile si firmele cu peste 50 de angajati, care sunt obligate in baza Legii 448/2006 sa aiba 4% din total angajati persoane cu dizabilitati.

In situatia in care acest procent nu este indeplinit, angajatorul are obligatia platii unei taxe lunare egala cu 50% din salariul minim brut/economie pentru fiecare persoana cu dizabilitati neangajata sau are posibilitatea de a face comenzi la o unitate protejata autorizata de acea taxa.

Astfel, se incurajeaza si mentinerea in munca a persoanei cu dizabilitati si se ofera si o compensatie economica unui angajator care nu a putut angaja o astfel de forta de munca.Detalii art. 84 in legea 448/2006.

Alte detalii despre legislatie si proceduri pot fi accesate aici.

Spot TV - Util Deco

sigla utildeco - intreprindere sociala-JPG